Missie- en visietraject

Organisaties met een heldere toekomstvisie en missie presteren en ontwikkelen zich beter dan bedrijven die dat niet hebben

Training teambuilding

Heeft uw team wat extra aansturing of verandering nodig? Of kunnen uw medewerkers elkaars kwaliteiten wel wat beter leren kennen en benutten?

Baanbrekend brainstormen

Verlopen de brainstorms in uw bedrijf niet altijd even soepel? Vindt u het lastig om vaste patronen los te laten? Ik help u graag met deze workshop brainstormen,

Telefoontraining

Vindt u het lastig om een geïrriteerde klant telefonisch te woord te staan? Laat u uw collega’s de telefoon graag oppakken en stuurt u liever een mail?

Acquisitietraining

Vallen de resultaten van uw koude telefonische acquisitie tegen of wilt u er nog meer resultaat uit halen? Dan is de acquisitietraining precies wat u zoekt.

Training klantgerichtheid

Klantvriendelijke medewerkers vormen de basis van het succes van een organisatie: zij zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Tijdens deze training

Verkooptraining

Verkooptrainingen: ze zijn er in alle soorten en maten. Dat de verkooptraining van Baanbrekend in Bedrijf alle verkooptechnieken behandelt en handige commerciële vaardigheden aanleert, ga ik hier niet benoemen.

Communicatietraining

Communicatieve vaardigheden zijn een belangrijk ingrediënt voor succes binnen uw bedrijf. Door effectief te communiceren, bouwt u relaties op en onderhoudt u deze. In deze communicatiecursus behandelen we onderwerpen als:

Empowermenttraining

De empowermenttraining is ideaal voor alle medewerkers die hun draai nog niet helemaal hebben gevonden of niet (goed) tot hun recht komen binnen het bedrijf. Met mijn baanbrekende aanpak wil ik de rol en betrokkenheid van medewerkers veranderen door uit te gaan van de basis: hun eigen krachten.

Beurstraining

Is uw bedrijf regelmatig op een beurs te vinden? En spaart u dan kosten noch moeite voor een indrukwekkende stand? Vaak is aan alles gedacht: het ontwerp, de belettering, de kleuren en de materialen. Maar denkt u ook aan uw medewerkers? Zij zijn het die het verschil maken en voor business zorgen. Zij leggen het contact, zij luisteren, adviseren, overtuigen en verkopen. En dat is een vak apart.