"Gerjan haalt de deelnemers moeiteloos uit hun comfortzone. Ze gaan als herboren naar huis met veel direct toepasbare onderwerpen. Voor en na de workshop geven deelnemers zichzelf cijfers met betrekking tot de kans te worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. het geloof in eigen kunnen is binnen drie uur met sprongen vooruit gegaan. Onvoldoendes en zesjes hebben plaats gemaakt voor zeven en achten"

more ..

Alkmaarse Courant(Noord-hollands dagblad)


"CvW en CBL verzorgen met vaste regelmaat incompany sollicitatietrainingen voor onze werknemers. Terugkerend probleem daarbij is het overwinnen van weerstand tegen het solliciteren zelf. Gerjan kan met de workshop uitstekend inspelen op deze problemen en geeft een heleboel tips hoe je kunt opvallen. Wij hebben dit nu al een aantal keren gedaan en het resultaat is iedere keer weer verbluffend"

more ..


"Kwaliteit en effectiviteit staan bij Gerjan Apeldoorn als trainer/coach hoog in het vaandel. Ik werk al langer samen met Gerjan en heb met hem bij verschillende bedrijven trainingen ontwikkeld voor medewerkers op verschillende niveaus in de organisatie. Met de nadruk op 'met hem'. Als opdrachtgever is werken met Gerjan erg prettig omdat hij in het voortraject veel ruimte geeft om mee te praten en te denken over het vormgeven van een programma. Hierdoor wordt een programma maatwerk, is de borging veel beter en het resultaat optimaal."

more ..